Коли одноманітні ідеї для романтичного вечора набридли, і хочеться поділитися своїми почуттями без зайвих сентиментів, приходить час звільнити природні інстинкти і покуштувати соковитого м'яса.
Звабливий стейк зі свіжої яловичини на кістці, що виділяє неперевершений насичений аромат, обсмажений до засмаглої скоринки або напівготовий – з кров'ю, кожен істинний мисливець вибирає собі до смаку.
Італійський ресторан Кардинал використовує класичний австралійський рецепт м'яса на кістці.
Стейк «Рибай» готують з подлопаткової реберної частини молодого бичка, найсвіжішу мармурову яловичину доставляють під ніж італійського шеф-кухаря, який обсмажує кожен шматок по-особливому.
Для цієї страви використовується найбільш насичена жировими сполуками частина туші, які в процесі обсмажування плавляться, просочуючи стейк і надаючи йому соковитість.
Ribeye Steak користується особливою популярністю серед шанувальників м'яса, завдяки власне яскравому смаку яловичини, соковитості і делікатній структурі.
Щоб забезпечити незабутню романтичну вечерю, страви повинні бути ідеальними не тільки на смак, подача також повинна бути гармонійною. Стейк «Рибай» пропонується в нашому ресторані в доповненні гарніру з картоплі, аромат м'яса перетинається з пряністю розмарину і базиліку, страва декорується томатами черрі і бальзамічним соусом. Розкрити багатство відтінків смаку м'яса допоможе акомпанемент червоного вина з винограду Мерло.
Атмосфера спекотної середземноморської країни, музика для романтичного вечора і чудовий смак страв забезпечать яскраві враження, які неодмінно захочеться випробувати знову.